Меню
Your Cart

За нас

Нашата история

Ние от Fototapeti.BG се занимаваме с дизайн и проектиране на фототапети вече 11 години. Екипът ни е в очакване да Ви консултира относно всички Ваши въпроси. Ще Ви помогнем да пресъздадете идеята си в реална апликация. Всеки отделен проект ще получи лично внимание и отношение, а вашето удовлетворение е основната ни цел. Опитът и конкурентните цени, правят фирмата една от най-често търсените при изработка на индивидуални проекти за домове и търговски обекти. Отделът за обслужване на клиенти е винаги на Ваше разположение, за да Ви помогне да изберете между различните потребителски опции.

Фототапетите се изработват след поръчка на клиента, което Ви гарантира, че няма да получите залежала по складове стока. В работния ни процес влагаме голям процент ръчен труд, което включва предпечатна подготовка и довършителни работи, както и задължителната за нас Проверка на качеството, в която всички продукти биват щателно прегледани преди да се опаковат и изпратят към Вас.

Работим само със сертифицирани материали с гарантиран произход, за които сме сигурни, че са най-доброто, което можем да предложим на пазара.

Фототапетите се принтират на широкоформатни принтери HP, които работят с оригинални латексови мастила на водна основа. Те се отличават с липсата на неприятни миризма, отлично цветопредаване и устойчивост. 

Подбрани колекции фототапети

фототапети със снимка по избор

На нашия сайт Fototapeti.bg, можете да намерите подбрана селекция от изображения, подходящи за изработка на фототапет от различни материали. Създали сме над хиляда съвременни и модерни дизайна, които могат да помогнат да постигнете мечтаното пространство в дома или офиса.

Вижте нашите фототапети

Фототапет по ВАШ дизайн с Fototapeti.bg

 

Fototapeti.bg Ви позволява да персонализирате всяко изображение от нашите колекции или да качите Ваша собствена цифрова снимка, за да получите напълно персонализиран дизайн на фототапет. Украсете стая на вашия дом, офис или бизнес със собствен дизайн. Дали това е картина на вашето семейство, домашни любимци или любимата Ви ваканция - избирате Вие.

Fototapeti.bg също така предлага безплатни опции за персонализация. Искате ли да добавите име или лого върху фототапет? Искате промяна на цветовете или да изрежете дадено изображение по точните размери на стената Ви? Нашият екип от графични дизайнери лично ще Ви помогне с Вашият проект и ще изпълни точно всички Ваши лични изисквания. Без допълнително заплащане!