Меню
Your Cart

Как да вземем размери на стената?

Основни насоки как да вземете размер на стената

Първо трябва да решите дали искате да покриете стената си частично или изцяло.

Покриването на стената частично предлага фокусна точка за по-малките помещения, без да е пресилено, но покриването на цяла стена създава истинско въздействие и драматично ще промени усещането на цялата стая.

Как да вземем правилно размери?

Не всички стени са идеално прави. Поради тази причина е важно да се правят измервания в 2 различни точки. За ширината направете измервания в горната и долната част на стената. За височината направете измервания от лявата и дясната страна на стената.

начин на мерене

checkmark И в двата случая не забравяйте да използвате по-голямото число, а за повече сигурност добавете и няколко см аванс!

remove НЕ включвайте корнизи и первази във вашите измервания.

Как да измерим около вратите и прозорците

Обикновено ви предлагаме да включите всяка врата или прозорец в измерванията, които правите. В този случай ще трябва да изрежете тапета и да изхвърлите отпадъците (освен ако не планирате да покриете вратите / прозорците).

Понякога обаче ще искате да разположите тапетите си около вратите и прозорците. Разгледайте тази снимка, за да видите как да измервате около врати и прозорци.

врати и прозорци

warning За сложни проекти и множество стени, не се колебайте да поискате изглед от нашия дизайнерски екип! Ние ще се постараем моделът да пасне добре на вашата стена.