Меню
Your Cart

Подаръчен ваучер GIFT CARD

Подаръчен ваучер GIFT CARD - Фототапети БГ
Ново Най-продавани
Подаръчен ваучер GIFT CARD
1.00лв
Без ДДС: 0.83лв
  • Наличност:: В наличност
  • Продуктов код: gift-card

Искате да купите фототапет за някой друг, но не сте сигурни какво да му подарите? Направете подарък по избор с GIFT CARD от Fototapeti.bg!


Условия:

За да поръчате онлайн Подаръчен ваучер GIFT CARD, трябва да добавите продукта във вашата кошница и да изберете точното количество. Номиналът на една GIFT CARD е 1 лв. Ако искате да поръчате ваучер с кредит 100 лв, трябва да добавите 100 броя в кошницата.

Картата за подарък е за еднократно използване в срок от 1 (една) година, считано от датата на закупуването ѝ.

Може да бъде използван за покупка на вече намалени артикули!

*ВАЖНО - При стойност на поръчката по-голяма от ваучера, остатъкът се заплаща по удобен за вас начин - при получаване, с карта, или по банков път. При поръчка с по-ниска стойност, остатъчната сумата не се възстановява и не може да бъде използвана.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Антибот

Връщане/Отказ от сключен договор

Важно е да се отбележи, че фототапети и тапети изработени по размер на клиента, с добавени надписи, променени цветове и каквито и да е други корекции, различаващи се от стандартните модели предлагани в сайта, са персонализиран продукт, който е „направен по поръчка“ и е уникален за всяка стена. Такива стоки се наричат индивидуално отпечатани тапети и фототапети. Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя. Тези стоки са поръчани от потребител(клиент) в интернет сайта и същите не са изработени предварително, а се изработват и доставят при конкретна поръчка.

Рекламации

Продуктът/ите трябва да бъде проверен/и за дефекти преди монтаж, тъй като не можем да приемем рекламация за вече монтиран на стената продукт.

Ако има проблем с вашия тапет или фототапет, първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас в рамките на 14 дни след получаване на продукта/ите. Можете да направите това като се обадите на 0882330808 или изпратите официален имейл на info@fototapeti.bg, като добавите и снимки, които ясно да показват проблема.

След проверка на снимките, нашият екип ще ви предостави подробна информация за причината за проблема. Ако сметнем, че това се дължи на фактори, които са извън нашия контрол, или поради злоупотреба от клиента или свързани трети страни, ние не можем да поемем отговорност за загуби или щети и няма да бъде възстановена сумата, заплатена от Вас. 

Ако след преглед на снимките установим, че проблемът е породен от причини, които са под наш контрол (като дефекти по време на печат, разминаване в цветовете на отделните панели, дефектен материал), ще бъдем повече от щастливи да поемем отговорност и ще заменим с нов продукт със същите производствени параметри възможно най-скоро. 

Моля, бъдете внимателни, когато монтирате сами фототапетите или наемате други, които извършват подобна услуга. При неправилен монтаж не можем да компенсираме разходите, нито да носим отговорност за грешката.

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и не пропускайте промоции и оферти.