Меню
Your Cart

Фототапети и тапети за стена

Фототапети и тапети за стена

Разгледайте нашите модели и променете декора бързо и лесно с тях! Нашият магазин предлага голямо разнообразие от различни категории фототапети за спалня, хол, за детска стая или изработка по ваши снимки.

Стъпка 1: Изберете от нашите готови модели или изпратете Ваша снимка.

Стъпка 2: Измерете стената си и посочете Вашите размери.

Стъпка 3: Ние изработваме и изпращаме вашия нов фототапет в рамките на 3 работни дни.

Стъпка 4: Монтирайте и се наслаждавайте на новата си красива стена!

Тапет Бовини изобразява сладки малки елени и зайци върху орнаментирана текстура. Ретро илюстрация, която е лесна за съчетаване със светли мебели. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Нашият десен Лоуланд приканва очарователния горски живот в стаята на вашето дете. Грубата боядисана текстура създава естествен вид – съчетан със земни тонове като горско зелено, кафяво, пясъчно бежово и нежно розово. Повтарящият се модел на елени и пеперуди прави моделът минималистичен, чист и изиск..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Различните нюанси на сивото подобряват 3D ефекта и добавят дълбочина към този геометричен 3D дизайн. Перфектно оформените кубчета са разнообразно подредени, за да създадат зашеметяваща композиция. Този геометричен тапет би направил всяка една стена впечатляваща. Разгледайте и останалите Фототапети 3..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3d Бели орхидеи от Фототапети БГ улеснява внасянето на флорални мотиви в една модерна стая, пълна със стилни сиви тонове. Фототапетът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели. Материалите, които използваме за производство, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D дърво е изчистен модел, който представя абстракна форма на дърво с клони и приятни бледо зелени и бежови цветове. Основата представлява текстура, която прелива в нюанси близки до цветните листа. Предпочитан е за поставяне в спалня. Материалите, които използваме за производство, отговар..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D клони с птици Фототапет 3D клони с птици
Най-продавани
Различните тонове на бетон в Дизайнерски Фототапет 3D клони с птици правят този дизайн едновременно минималистичен и сложен. Моделът е лесен за съчетаване с други цветове и стои много нежно на всяка стена. Предпочитан е за поставяне в спалня. Материалите, които използваме за производство, отговарят..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D листа разкрива меките несъвършенства на гипсовата флорална отливка и създава усещане за дълбочина на стената. Произведен е от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговаря..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Препоръчваме да съчетаете Фототапет 3D мраморен фон със семпъл стил и изчистено обзавеждане. Дизайнът ще бъде модерно и артистично допълнение към всяка спалня, хол, кабинет или трапезария. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D роза от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D Слон от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Бъдете запленени от текстурата и формите на Дизайнерски Фототапет 3D триъгълници от Фототапети БГ. Този модел е светъл и лесен за цветово съчетания. Подходящ за поставяне в хол, коридор или спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстракт..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Изчистените линии и нестандартни форми на Фототапет 3d триъгълници ще освежат всяка стена. Пастелните и светли цветове са лесни за съчетаване в различни видове помещения. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 1487 (124 Страници)