Меню
Your Cart

Фототапети

Фототапети

Разгледайте нашите фототапети и променете декора бързо и лесно с тях! Fototapeti.bg предлага голямо разнообразие от различни модели фототапети за стена.

Стъпка 1: Изберете от нашите готови модели или изпратете избрано от Вас изображение.

Стъпка 2: Измерете стената си и посочете Вашите размери.

Стъпка 3: Ние изработваме и изпращаме вашия нов фототапет в рамките на 3 работни дни.

Стъпка 4: Монтирайте и се наслаждавайте на новата си красива стена!

Различните нюанси на сивото подобряват 3D ефекта и добавят дълбочина към този геометричен 3D дизайн. Перфектно оформените кубчета са разнообразно подредени, за да създадат зашеметяваща композиция. Този геометричен тапет би направил всяка една стена впечатляваща. Разгледайте и останалите Фототапети 3..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3d Бели орхидеи от Фототапети БГ улеснява внасянето на флорални мотиви в една модерна стая, пълна със стилни сиви тонове. Фототапетът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели. Материалите, които използваме за производство, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D клони с птици Фототапет 3D клони с птици
Най-продавани
Различните тонове на бетон в Дизайнерски Фототапет 3D клони с птици правят този дизайн едновременно минималистичен и сложен. Моделът е лесен за съчетаване с други цветове и стои много нежно на всяка стена. Предпочитан е за поставяне в спалня. Материалите, които използваме за производство, отговарят..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D листа разкрива меките несъвършенства на гипсовата флорална отливка и създава усещане за дълбочина на стената. Произведен е от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговаря..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Препоръчваме да съчетаете Фототапет 3D мраморен фон със семпъл стил и изчистено обзавеждане. Дизайнът ще бъде модерно и артистично допълнение към всяка спалня, хол, кабинет или трапезария. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D роза от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D Слон от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Бъдете запленени от текстурата и формите на Дизайнерски Фототапет 3D триъгълници от Фототапети БГ. Този модел е светъл и лесен за цветово съчетания. Подходящ за поставяне в хол, коридор или спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстракт..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3d триъгълници Фототапет 3d триъгълници
Най-продавани
Изчистените линии и нестандартни форми на Фототапет 3d триъгълници ще освежат всяка стена. Пастелните и светли цветове са лесни за съчетаване в различни видове помещения. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя Фототапет 3D цветя
Най-продавани
Фототапет 3D цветя има очарователни флорални форми, които придават на стената едно модерно излъчване. Кремавата цветова палитра носи топлота и светлина в помещението. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, ко..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя и пеперуди ще внесе абстрактен стил на Вашата стена. Меките цветове са лесни за съчетание и много подходящи за спалня или хол. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за про..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3d цветя лотос Фототапет 3d цветя лотос
Най-продавани
Внесете цвят и живот на стената си с Фототапет 3d цветя лотос.  Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопа..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 1291 (108 Страници)