Меню
Your Cart

Уважаеми клиенти,

Във връзка с Великденските празници, бихме желали да Ви информираме, че дните от 30.04.2021 г до 07.05.2021 г. вкл. ще са неработни за нас. Денонощно можете да изпращате Вашите поръчки, които ще бъдат обработени на 10.05.2021 г.

Fototapeti.BG Ви пожелава топли празници, здраве и усмивки! :)

Абстрактни фототапети

Абстрактни фототапети
Нашата гама от дизайнерски абстрактни фототапети включва по нещо за всеки, от страхотни геометрични дизайни, преливащи от цвят, до прости и изчистени дизайни, които са уникални и малко необичайни. Изберете един от нашите модели и създайте разнообразна декорация на стената си.
Дизайнерски Фототапет 3D листа разкрива меките несъвършенства на гипсовата флорална отливка и създава усещане за дълбочина на стената. Произведен е от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговаря..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Препоръчваме да съчетаете Фототапет 3D мраморен фон със семпъл стил и изчистено обзавеждане. Дизайнът ще бъде модерно и артистично допълнение към всяка спалня, хол, кабинет или трапезария. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3d триъгълници Фототапет 3d триъгълници
Най-продавани
Изчистените линии и нестандартни форми на Фототапет 3d триъгълници ще освежат всяка стена. Пастелните и светли цветове са лесни за съчетаване в различни видове помещения. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Бъдете запленени от текстурата и формите на Дизайнерски Фототапет 3D триъгълници от Фототапети БГ. Този модел е светъл и лесен за цветово съчетания. Подходящ за поставяне в хол, коридор или спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстракт..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Abstracto е модерен подход към традиционния камуфлажен дизайн. Отличаващ се със съвременна палитра от наситени и неутрални тонове, този художествен дизайн добавя елегантен елемент към всяка стая в дома ви. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Поканете тропическата тема с луксозно качество във вашето пространство с фототапет Arbustos. Този сложен дизайн се отличава с уникални форми на тропически животни и бананови листа. Всеки, който влезе във вашето пространство, ще бъде очарован от този модерен дизайн. Със свежият му неутрален тон, лесн..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете елегантност във вашия дом с Фототапет Aria - blue. Комбинацията от сини кръгове, абстрактен фон и лице в анфас, прави този тапет изящна фокусна точка за стената на вашия хол, спалня, коридор и др. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фотота..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете нотка елегантност във вашия дом с Фототапет Aria - blue. Комбинацията от кафяви кръгове, абстрактен фон и абстрактно лице в анфас, прави този модел фокусна точка за стената на вашия хол, спалня, коридор и др. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и остан..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Besos lilac е чудесен избор за внасяне на характер във вашето пространство. Контрастните светли и тъмни тонове добавят дълбочина на модела и изразяват емоция, което го прави чудесен избор за социални зони като спалнята или хола. Този абстрактен дизайн ще ви позволи да експериментирате с ин..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Besos red е добър избор за внасяне на характер към вашето пространство. Контрастните светли и тъмни тонове добавят дълбочина на модела и изразяват емоция, което го прави чудесен избор за специални зони като спалнята или хола. Този абстрактен дизайн ще ви позволи да експериментирате с ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Създайте успокояваща тема у дома с Фототапет Brillante Blue/Grey - гъвкав дизайн, който ще стои добре във всякакви стаи и стилове. С фината си текстура, този уникален дизайн ще добави дълбочина на стените ви, като същевременно ще заинтригува всеки, който го види. Предлага се в колекция от успок..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Създайте успокояваща тема у дома с Фототапет Brillante Brown - гъвкав дизайн, който ще стои добре във всякакви стаи и стилове. С фината си текстура, този уникален дизайн ще добави дълбочина на стените ви, като същевременно ще заинтригува всеки, който го види. Предлага се в колекция от неут..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 130 (11 Страници)