Меню
Your Cart

Абстрактни фототапети

Абстрактни фототапети
Нашата гама от дизайнерски абстрактни фототапети включва по нещо за всеки, от страхотни геометрични дизайни, преливащи от цвят, до прости и изчистени дизайни, които са уникални и малко необичайни. Изберете един от нашите модели и създайте разнообразна декорация на стената си.
Фототапет Abstracto е модерен подход към традиционния камуфлажен дизайн. Отличаващ се със съвременна палитра от наситени и неутрални тонове, този художествен дизайн добавя елегантен елемент към всяка стая в дома ви. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Поканете тропическата тема с луксозно качество във вашето пространство с фототапет Arbustos. Този сложен дизайн се отличава с уникални форми на тропически животни и бананови листа. Всеки, който влезе във вашето пространство, ще бъде очарован от този модерен дизайн. Със свежият му неутрален тон, лесн..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете елегантност във вашия дом с Фототапет Aria - blue. Комбинацията от сини кръгове, абстрактен фон и лице в анфас, прави този тапет изящна фокусна точка за стената на вашия хол, спалня, коридор и др. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фотота..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете нотка елегантност във вашия дом с Фототапет Aria - blue. Комбинацията от кафяви кръгове, абстрактен фон и абстрактно лице в анфас, прави този модел фокусна точка за стената на вашия хол, спалня, коридор и др. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и остан..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Besos lilac е чудесен избор за внасяне на характер във вашето пространство. Контрастните светли и тъмни тонове добавят дълбочина на модела и изразяват емоция, което го прави чудесен избор за социални зони като спалнята или хола. Този абстрактен дизайн ще ви позволи да експериментирате с ин..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Besos red е добър избор за внасяне на характер към вашето пространство. Контрастните светли и тъмни тонове добавят дълбочина на модела и изразяват емоция, което го прави чудесен избор за специални зони като спалнята или хола. Този абстрактен дизайн ще ви позволи да експериментирате с ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Създайте успокояваща тема у дома с Фототапет Brillante Blue/Grey - гъвкав дизайн, който ще стои добре във всякакви стаи и стилове. С фината си текстура, този уникален дизайн ще добави дълбочина на стените ви, като същевременно ще заинтригува всеки, който го види. Предлага се в колекция от успок..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Създайте успокояваща тема у дома с Фототапет Brillante Brown - гъвкав дизайн, който ще стои добре във всякакви стаи и стилове. С фината си текстура, този уникален дизайн ще добави дълбочина на стените ви, като същевременно ще заинтригува всеки, който го види. Предлага се в колекция от неут..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнът на Фототапет Doblez е вдъхновен от архитектурата и нейните правилни форми. Модерен и впечатляващ дизайн, подходящ за всекидневна и спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за п..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Estilo Фототапет Estilo
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Estilo от Фототапети БГ е произведен от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от в..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Нашата вариация на картината "Звездна нощ" на Ван Гог съчетава по-светли пастелни цветове от оригинала, както и променена композиция. Фототапет Estrellas е лесен за съчатание и много подходящ за поставяне в спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите ни..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Fiorito Фототапет Fiorito
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Fiorito от Фототапети БГ е произведен от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 202 (17 Страници)