Меню
Your Cart

Арт репродукции

Арт репродукции

От незабравимата Звездна нощ на Ван Гог до фините акварели на Моне, рисуваните произведения на изкуството векове наред украсяват стените на галериите. Сега можете да внесете шедьоврите в собствения си дом с нашата колекция от уникални фототапети на арт репродукции. Независимо дали преустройвате хола си с четката на Микеланджело или желаете да внесете нотка от ренесансовия период в трапезарията си, тук ще намерите перфектният фототапет за това. Живите цветове и невероятното качество на нашите дизайнерски модели ще ви позволят да се насладите на всеки мъничък детайл, което ще ви накара да се почувствате истински погълнати от самото произведение на изкуството.

Дизайнерски Фототапет A deluge, Da Vinci от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се постав..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Нашата вариация на картината "Звездна нощ" на Ван Гог съчетава по-светли пастелни цветове от оригинала, както и променена композиция. Фототапет Estrellas е лесен за съчатание и много подходящ за поставяне в спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите ни..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Landscapeo, Ignasi Mallol i Casanovas от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Ловът на лъвове (на френски: Chasse aux lions) е поредица от картини с масло върху платно, нарисувани от френския художник Йожен Делакруа в средата на 1800-те. Делакруа често рисува ловни сцени и битки на животни. Начинът по който е представена картината във Фототапет Lion Hunt е опростен ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Toros, Пабло Пикасо от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поста..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Wald Bau от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Вариация на популярната картина на Пол Клий от 1919 г. Разгледайте и останалите фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасн..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Вистерия 4, Моне от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Звездна нощ, Винсент ван Гог от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Зелени пшенични полета, Винсент ван Гог от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, ка..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Кабеса де Йеро, Яуме Морера и Галисия от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Кристална градация е арт репродукция на известната картина на Паул Клее "Crystal Gradation". Движението на цветовете се измерва чрез глазиране, при което градации се добавят със слоеве прозрачни акварели върху поле, разделено на ивици. Всеки слой цвят трябва да изсъхне, преди да ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Пейзаж в Живерни, Клод Моне от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите модели фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)