Меню
Your Cart

Винтидж фототапети и тапети

Винтидж фототапети и тапети

Изберете от нашия голям избор от винтидж тапети. Направете крачка назад във времето с някой от тези носталгични модели. От елегантни флорални фототапети за спалня до класически световни карти, които са подходящи дори за детска стая- тук ще намерите нещо, което да задоволи естетическите ви критерии.

Поканете тропическата тема с луксозно качество във вашето пространство с фототапет Arbustos. Този сложен дизайн се отличава с уникални форми на тропически животни и бананови листа. Всеки, който влезе във вашето пространство, ще бъде очарован от този модерен дизайн. Със свежият му неутрален тон, лесн..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете елегантност във вашия дом с Фототапет Aria - blue. Комбинацията от сини кръгове, абстрактен фон и лице в анфас, прави този тапет изящна фокусна точка за стената на вашия хол, спалня, коридор и др. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фотота..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете нотка елегантност във вашия дом с Фототапет Aria - blue. Комбинацията от кафяви кръгове, абстрактен фон и абстрактно лице в анфас, прави този модел фокусна точка за стената на вашия хол, спалня, коридор и др. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и остан..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Bulbi от Фототапети БГ е произведен от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вс..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Carn от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Текстури.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Cottonelle Фототапет Cottonelle
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Cottonelle от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Растения.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет El aroma от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вс..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет El aroma grey от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Estilo Фототапет Estilo
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Estilo от Фототапети БГ е произведен от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от в..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Explorer от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Fiorito Фототапет Fiorito
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Fiorito от Фототапети БГ е произведен от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Flores grunge от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 170 (15 Страници)