Меню
Your Cart

Детски фототапети и тапети за стена

Детски фототапети и тапети за стена

По своята същност децата са креативни и изпълнени с живот, така че е напълно логично детската стая да бъде изпълнена с живи цветове и енергия. От сцени с животни в дивата природа и праисторически приключения с динозаври, до любимите им спортове или пътешествия в космоса, сега е по-лесно от всякога да превърнете спалнята на детето си в игрива среда отвъд най-смелите им мечти с нашите детски тапети.

Можете да създадете нещо наистина уникално, което вашето момченце или момиче ще харесва през следващите няколко години. Без значение какво им харесва, тук ще намерите тапети за детската стая, който да им подхожда. Всеки един фототапет за детски стаи, независимо дали със сладък приказен замък, техните любими герои от видеоигри, пирати или замък на принцеса, се изработва по ваш размер, използвайки висококачествени изображения, премиум тапетни хартии и печат с мастила на водна основа.

Тапет Бовини изобразява сладки малки елени и зайци върху орнаментирана текстура. Ретро илюстрация, която е лесна за съчетаване със светли мебели. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Нашият десен Лоуланд приканва очарователния горски живот в стаята на вашето дете. Грубата боядисана текстура създава естествен вид – съчетан със земни тонове като горско зелено, кафяво, пясъчно бежово и нежно розово. Повтарящият се модел на елени и пеперуди прави моделът минималистичен, чист и изиск..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Aeronave - blue от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Aeronave - gray Фототапет Aeronave - gray
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Aeronave - gray от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Aeronave - green Фототапет Aeronave - green
Най-продавани
Ако търсите креативен нов дизайн за стаята на вашето дете, нашият очарователен фототапет Aeronave-Green е идеалният избор. Този изчистен и стилен дизайн може да превърне спалнята на всяко дете в забавно и приятно място - точно както трябва да бъде личното пространство на детето.  Разгледайте и..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Agrass от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Angel of mine от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещен..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет ART от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всяк..
0.00лв
Без данък:0.00лв
За всички любители на самолетите и бъдещите пилоти - фототапетът Avior ще бъде чудесно допълнение към стаята на вашето дете, така че то да може да ги гледа и никога да не спира да мечтае. Разгледайте и останалите Фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европе..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет “” е вдъхновен от пастелните тенденции и е идеален за детски стаи, в които желаете да добавите малко магия и креативност. Основната част на тапета е изобразена в светли пастелни тухлени цветове, които придават уют и топлина на стаята. В горната част на тапета се вижда рисунка на еднорог, к..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Be You е изчистен моде, който може да допълни Вашето пространство по един непретенциозен начин. Разгледайте и останалите фототапети за стена. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в пом..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Boho Animals от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 297 (25 Страници)