Меню
Your Cart

Животни и дива природа

Животни и дива природа

Живите цветове съживяват образа, а невероятното внимание към детайла ви кара да се чувствате сякаш плувате сред морския живот или изследвате тропическите гори и дивата природа. Ето това чувство предизвикват нашите фототапети с животни.

Ако искате да се потопите в дълбините на естествените местообитания на някои от най-великолепните животни в света, разгледайте нашата подбрана колекция с висококачествени фотоси идеални за детска или тийнейджърска стая, както и за порастнали деца.

Дизайнерски Фототапет 3D Слон от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Любителите на конете ще се влюбят във Фототапет Caballo Blanco. Дизайн, преплетен от текстури и красиво изображение на кон. Цветовете са лесни за комбиниране и много подходящи за поставяне в коридор, спалня или хол. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Вдъхновяващият Фототапет Cavalos е дизайн с изобразени заливни коне, препускащи в галоп. Наситените цветове придават много изтънчен и привлекателен вид на стената. Това е идеална идея за декорация за вашата трапезария, хол, стая за забавления или спалня. Моделът е произведен от висококачествен..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Fenicottero от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Grua от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Животни и дива природа.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в по..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Leon от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Животни и дива природа.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в по..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Libertad ще добави земно усещане към всяка стая. Той се отличава с контрастни розови и сини пръски, които със сигурност ще привлекат вниманието към вашия уникален стил. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите ни фототапети. Материалите, които изп..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Madera е просто прекрасен за гледане. Нежните цветови тонове съживяват дизайна и навяват лек повей към миналото. Фототапетът е подходящ за поставяне в трапезария, хол и векидневна. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите ни фототапети. Материалит..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Във всеки дом има поне една стая, пълна с празни стени, но какво искате да направите с вашата? Ако искате да придадете на стаята си по-органично и креативно усещане, Фототапет Nidos ще направи стената Ви перфектна. Този дизайн е идеален за внасяне на топли неутрални тонове във вашето пространство. ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Облечете стените си с наситени зелени и ярки цветове с Фототапет Nimba. Моделът e произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като м..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Ако искате да имате привлекателна стена, тогава цветният Фототапет Paons е чудесен избор. Красивата комбинация от птици и флорален модел създават стилен и изтънчен дизайн, който ще бъде добър акцент в помещението. Подходящ за поставяне във всекидневна и спалня. Моделът е произведен от висококачеств..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фонът на Фототапет Pavo е в неутрални цветове, което ще придаде на вашата стая изтънчено, но минималистично усещане. Птицата и дървото са с меки и ненатрапчиви цветове. Включете този дизайн в изящна трапезария, неутрален хол или успокояваща спалня. Той се съчетава лесно с всяка цветова палитра. Мод..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 40 (4 Страници)