Меню
Your Cart

Карти

Карти

Изберете от нашата страхотна селекция от фототапети с карти.

Планирайте следващото си приключение с някоя от нашите подробни карти, които изглеждат страхотно на всяка стена. Посетете невероятните градове в САЩ, пътувайте до красивите плажове на Бахамите или попийте слънцето в Австралия. Оставете въображението да ви отведе там с нашите модели със световни карти. С разнообразие от стилове, от които можете да избирате - топографски, политически или древни карти с винтидж привкус.

Широка гама от фототапети с карти и за детски стаи - с весели елементи, забавни животни и основните забележителности по света. Част от моделите можете да намерите и на български език.

Този фототапет за стена е идеален за детска стая или игрална зона. Изобразява детска карта на света, на която континентите са изобразени в зелено, оранжево и кафяво, като надписите на страните и градовете са написани в черно. Но това, което прави тази карта уникална, са изображенията на скелети на д..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Jacona е прекрасен за детски стаи и ще впечатли всеки малък пътешественик. Той изобразява рисувана детска карта, която е оцветена в живи зелени тонове, които придават свеж и жизнерадостен вид.Картата показва контурите на различни континенти, като всяка зона е украсена със забавни живо..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Kарта на света с животни от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да с..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Magni е красива и забавна декорация за детска стая. Основният мотив е рисувана карта на света, която е изобразена в светло синьо и бежово. Картата е оживена с много детайли, които могат да забавляват децата и да им помагат да се запознаят с географията и науката за земята.В модела мож..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Maptix Фототапет Maptix
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Maptix от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Zoomap Фототапет Zoomap
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Zoomap от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Антична карта на света Фототапет Антична карта на света
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Антична карта на света от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Карти.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в п..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Винтидж Карта от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Карти.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Винтидж карта на света от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Карти.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в п..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Вояжър е ярък и забавен начин да украсите спалнята на вашето дете. Меката карта на света е обозначена с имената на континентите с мек, но ясен текст и е пастелно оцветена в синьо, розово и оранжево, зелено и сиво. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички евр..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Нашият Фототапет Гая е проектиран така, че да завладее сърцата и умовете на вашето дете и да го отведе на чудесно приключение из анимирания свят на тази синя детска карта. За да не е вашето мъниче само на това приключение, ние дори сме добавили някои от дружелюбните животни от целия свят, за да напр..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Гео има неутрални тонове, създаващи реалистична и по-земна атмосфера, абсолютно гарантирана за напълно уникална стена във вашия дом. Съчетава се добре с всяка цветова схема или идея за интериорен дизайн, която може да имате. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всич..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 53 (5 Страници)