Меню
Your Cart

Карти

Карти

Изберете от нашата страхотна селекция от фототапети с карти.

Планирайте следващото си приключение с някоя от нашите подробни карти, които изглеждат страхотно на всяка стена. Посетете невероятните градове в САЩ, пътувайте до красивите плажове на Бахамите или попийте слънцето в Австралия. Оставете въображението да ви отведе там с нашите модели със световни карти. С разнообразие от стилове, от които можете да избирате - топографски, политически или древни карти с винтидж привкус.

Широка гама от фототапети с карти и за детски стаи - с весели елементи, забавни животни и основните забележителности по света. Част от моделите можете да намерите и на български език.

Дизайнерски Фототапет Kарта на света с животни от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да с..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Maptix Фототапет Maptix
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Maptix от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Zoomap Фототапет Zoomap
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Zoomap от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Антична карта на света Фототапет Антична карта на света
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Антична карта на света от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Карти.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в п..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Винтидж Карта от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Карти.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Винтидж карта на света от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Карти.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в п..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Вояжър е ярък и забавен начин да украсите спалнята на вашето дете. Меката карта на света е обозначена с имената на континентите с мек, но ясен текст и е пастелно оцветена в синьо, розово и оранжево, зелено и сиво. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички евр..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Нашият Фототапет Гая е проектиран така, че да завладее сърцата и умовете на вашето дете и да го отведе на чудесно приключение из анимирания свят на тази синя детска карта. За да не е вашето мъниче само на това приключение, ние дори сме добавили някои от дружелюбните животни от целия свят, за да напр..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Гео има неутрални тонове, създаващи реалистична и по-земна атмосфера, абсолютно гарантирана за напълно уникална стена във вашия дом. Съчетава се добре с всяка цветова схема или идея за интериорен дизайн, която може да имате. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всич..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Гръндж детска карта е сигурен начин да привлечете интереса на децата към географията! На тази карта са изобразени множество различни животни и техните родни континенти. Весели балони с горещ въздух и пътуващи самолети ще вдъхновят приключенския им дух. Този дизайн е идеалното допълнение за..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Гръндж Карта от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Карти.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения о..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Детска водна карта на света от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат д..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 50 (5 Страници)