Меню
Your Cart

Фототапет Magni

Фототапет Magni - Фототапети БГ
Фототапет Magni - Фототапети БГ
Фототапет Magni - Фототапети БГ
Фототапет Magni - Фототапети БГ
Ново
Фототапет Magni - Фототапети БГ
Фототапет Magni - Фототапети БГ
Фототапет Magni - Фототапети БГ
Фототапет Magni - Фототапети БГ
Фототапет Magni
0.00лв
Без ДДС: 0.00лв
  • Наличност:: В наличност
  • Продуктов код: 101237

Възможни варианти

Фототапет Magni е красива и забавна декорация за детска стая. Основният мотив е рисувана карта на света, която е изобразена в светло синьо и бежово. Картата е оживена с много детайли, които могат да забавляват децата и да им помагат да се запознаят с географията и науката за земята.
В модела може да се видят китове, октоподи и други морски животни, които придават на фототапета морско настроение. Компасът, който се намира в долната част на картата, допълнително засилва тази тема. Балонът с горещ въздух, който е изобразен в горната част на картата, дава на тапета игрив и приключенски вид.

Фототапетът е изработен от висококачествени материали, които го правят устойчив на износване и лесен за поставяне. Той може да се използва за декориране на стени в детски стаи, детски градини или учебни зали и може да бъде комбиниран с различни мебели и аксесоари, за да се постигне перфектен завършек на интериора.

МатериалиФлис АРТФлис РелефФлис ПластерФлис СтукоHP PVC-free
Релеф
Финиш

Гланц

Гланц

Пастелен Мат

Мат

Гладък Мат

Яркост на цветовете
Почистване с влажна кърпа
Лепене

Ръб до ръб

Ръб до ръб

Ръб до ръб

Ръб до ръб

0,5см застъпване

Лепило

В комплекта

В комплекта

В комплекта

В комплекта

Самозалепващ

За повече подробности, снимки на текстурите и техническа информация посетете МАТЕРИАЛИ ЗА ИЗРАБОТКА.

Флис хартия:

- маже се само стената с лепило

- лепи се без застъпване на панелите

- притиска се с гумен валяк или шпатула от горе надолу - през центъра

- корекции се правят преди лепилото да е стегнало

Вижте пълни инструкции тук

 

HP PVC-free тапет:

- напръсква се с вода, за да се активира лепилото

- лепи се със застъпване на панелите от 0,5см

- притиска се с влажна гъба или кърпа от горе надолу - през центъра

- корекции се правят преди лепилото да е стегнало

Вижте пълни инструкции тук

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Антибот

Връщане/Отказ от сключен договор

Важно е да се отбележи, че фототапети и тапети изработени по размер на клиента, с добавени надписи, променени цветове и каквито и да е други корекции, различаващи се от стандартните модели предлагани в сайта, са персонализиран продукт, който е „направен по поръчка“ и е уникален за всяка стена. Такива стоки се наричат индивидуално отпечатани тапети и фототапети. Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя. Тези стоки са поръчани от потребител(клиент) в интернет сайта и същите не са изработени предварително, а се изработват и доставят при конкретна поръчка.

Рекламации

Продуктът/ите трябва да бъде проверен/и за дефекти преди монтаж, тъй като не можем да приемем рекламация за вече монтиран на стената продукт.

Ако има проблем с вашия тапет или фототапет, първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас в рамките на 14 дни след получаване на продукта/ите. Можете да направите това като се обадите на 0882330808 или изпратите официален имейл на info@fototapeti.bg, като добавите и снимки, които ясно да показват проблема.

След проверка на снимките, нашият екип ще ви предостави подробна информация за причината за проблема. Ако сметнем, че това се дължи на фактори, които са извън нашия контрол, или поради злоупотреба от клиента или свързани трети страни, ние не можем да поемем отговорност за загуби или щети и няма да бъде възстановена сумата, заплатена от Вас. 

Ако след преглед на снимките установим, че проблемът е породен от причини, които са под наш контрол (като дефекти по време на печат, разминаване в цветовете на отделните панели, дефектен материал), ще бъдем повече от щастливи да поемем отговорност и ще заменим с нов продукт със същите производствени параметри възможно най-скоро. 

Моля, бъдете внимателни, когато монтирате сами фототапетите или наемате други, които извършват подобна услуга. При неправилен монтаж не можем да компенсираме разходите, нито да носим отговорност за грешката.

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и не пропускайте промоции и оферти.