Меню
Your Cart

Космос

Космос

Космическите пътувания все още могат да лежат в далечното бъдеще за обикновения човек, но не означава, че не можете да внесете красотата на космоса в собствения си дом. Нашите космически фототапети ви позволяват да направите точно това и да създадете стая, която е извън нашата планета. Независимо дали ще декорирате стена в спалня или детска стая, успокояващите цветове на звездни съзвездия, луни, планети и галактики ще бъдат достатъчни, за да създадат спокойна атмосфера. Удовлетворени са всички вкусове и стилове; можете да избирате от вихрени многоцветни мъглявини или да бъдете смаяни от спиращите дъха гледки на Земята от хиляди километри.

Дизайнерски Фототапет Astrolar от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Космос.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от в..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Purple Galaxy е невероятна снимка, изобразяваща невероятни космически чудеса. Особено подходящ за поставяне в детски или юношески стаи. Разгледайте и останалите Фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Със своите красиви сини нюанси и звезди, този фототапет за стена ще добави космически мечтана нотка към всяка стая. Изберете материал и поръчайте по Ваш размер.Моделът се произвежда от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за произ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Абстрактно звездно небе от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Космос.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Астронавт над Земята ще придаде на всяко пространство напълно галактически вид. Изберете материала и размера си.Моделът се произвежда от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейск..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Пригответе се за излитане! Фототапет Бустер ще ви отведе на необикновено пътешествие. Ракета излита в космоса оставяйки след себе си дим. Перфектна декорация за образователна среда, офис или спалня за тийнейджъри.Моделът се произвежда от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите ни фо..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Земя от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Космос.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всяка..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Земята от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Космос.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Земята от Космоса от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Космос.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Из космоса от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Космос.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Извън този свят ще ви отведе на пътешествие извън орбита. Под астронавта бели облаци създават сенки на фона на синята вода и формите на земния релеф.Моделът се произвежда от висококачествена тапетна хартия.Разгледайте и останалите фототапети за стена.Материалите, които използваме за произв..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Космически пейзаж от Фототапети БГ е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Космос.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)