Меню
Your Cart

Растения

Растения

За тези сред вас, които се радват на градинарството, или за онези, които просто искат да имат свежа и уникална стена във своето жилищно пространство: не търсете нищо повече от нашите фототапети с растения. Прости в дизайна, но поразителни на външен вид, нашите модели фототапети с растения ще добавят перфектния завършек на вашия дом.

Ако търсите деликатен или модерен дизайн, нека нашата ботаническа колекция ви помогне да създадете пространство, което е леко и пълно с енергия.

Фототапет 3D дърво е изчистен модел, който представя абстракна форма на дърво с клони и приятни бледо зелени и бежови цветове. Основата представлява текстура, която прелива в нюанси близки до цветните листа. Предпочитан е за поставяне в спалня. Материалите, които използваме за производство, отговар..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D клони с птици Фототапет 3D клони с птици
Най-продавани
Различните тонове на бетон в Дизайнерски Фототапет 3D клони с птици правят този дизайн едновременно минималистичен и сложен. Моделът е лесен за съчетаване с други цветове и стои много нежно на всяка стена. Предпочитан е за поставяне в спалня. Материалите, които използваме за производство, отговарят..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D листа разкрива меките несъвършенства на гипсовата флорална отливка и създава усещане за дълбочина на стената. Произведен е от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговаря..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Ageny - cyan от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения о..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Ageny - grey от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения о..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Agrass от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Arbusto от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет “Arupa” има много стилен дизайн, който съчетава класическия стил с модерния тропически мотив. На задния фон на фототапета има имитация на сиви бетонни панели за стена, които създават индустриален ефект и добавят текстура на стената. В предната част на фототапета има ярко зелени, сини и чер..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Този тапет в индустриален стил предлага комбинация от уникални елементи и неочаквано съчетание на естетика. Индустриалният фон контрастира с изящните палмови листа и придава на тапета свеж и необичаен вид.Добавените пукнатини по фона придават допълнителен характер и усещане за уникалност.Фототапет B..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Cape Cod от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Тийн.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Cottonelle Фототапет Cottonelle
Най-продавани
Дизайнерски Фототапет Cottonelle от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Растения.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Foglia - blue от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Растения.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещен..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 132 (11 Страници)