Меню
Your Cart

Фототапети с имитация на текстури

Фототапети с имитация на текстури

Ако търсите идеи за градски гръндж вид, който ще добави съвременен привкус към вашия интериор, тогава не търсете нищо повече от нашите фототапети с текстури. В колекцията ще видите реалистични дизайни с имитация на камък, тухли и мрамор, които ще добавят уникална текстура към вашето пространство.

Този вид фототапет е лесен за съчетание с различни видове интериор.

Препоръчваме да съчетаете Фототапет 3D мраморен фон със семпъл стил и изчистено обзавеждане. Дизайнът ще бъде модерно и артистично допълнение към всяка спалня, хол, кабинет или трапезария. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Бъдете запленени от текстурата и формите на Дизайнерски Фототапет 3D триъгълници от Фототапети БГ. Този модел е светъл и лесен за цветово съчетания. Подходящ за поставяне в хол, коридор или спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстракт..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Abstracto е модерен подход към традиционния камуфлажен дизайн. Отличаващ се със съвременна палитра от наситени и неутрални тонове, този художествен дизайн добавя елегантен елемент към всяка стая в дома ви. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Alas от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Текстури.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Amande от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Текстури.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от в..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Arbusto от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Поканете тропическата тема с луксозно качество във вашето пространство с фототапет Arbustos. Този сложен дизайн се отличава с уникални форми на тропически животни и бананови листа. Всеки, който влезе във вашето пространство, ще бъде очарован от този модерен дизайн. Със свежият му неутрален тон, лесн..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Bombay - grey от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Текстури.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещен..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Bombay - warm от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Текстури.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещен..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Bosca от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Текстури.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вс..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Създайте успокояваща тема у дома с Фототапет Brillante Blue/Grey - гъвкав дизайн, който ще стои добре във всякакви стаи и стилове. С фината си текстура, този уникален дизайн ще добави дълбочина на стените ви, като същевременно ще заинтригува всеки, който го види. Предлага се в колекция от успок..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Carn от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Текстури.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 183 (16 Страници)