Меню
Your Cart

Уважаеми клиенти,

Във връзка с Великденските празници, бихме желали да Ви информираме, че дните от 30.04.2021 г до 07.05.2021 г. вкл. ще са неработни за нас. Денонощно можете да изпращате Вашите поръчки, които ще бъдат обработени на 10.05.2021 г.

Fototapeti.BG Ви пожелава топли празници, здраве и усмивки! :)

Цветя

Цветя

Флоралните фототапети са предпочитан избор за дизайн от векове и е лесно да се разбере защо. Независимо дали става въпрос за голям флорален тапет с мащабни венчелистчета или елегантен винтидж флорален тапет, тези дизайни внасят изтънченост и драматизъм на стените. Можете да избирате между различни сортове цветя: рози, слънчоглед, орхидеи, маргаритки и др. - наистина е лесно да изберете флорален фототапет, който идеално да пасва на цветовете на съществуващите ви мебели и аксесоари.

Фототапетите с големи цветя са чудесен вариант, ако искате да добавите елегантна стена за хол или детска стая, докато по-малките, детайлни, тъмни дизайни с флорални шарки са идеални за поставяне в малки помещения. Независимо дали харесвате модерни и светли стаи, или тъмни и стилни жилищни пространства - тук има нещо флорално и за вас. :) 

Дизайнерски Фототапет 3d Бели орхидеи от Фототапети БГ улеснява внасянето на флорални мотиви в една модерна стая, пълна със стилни сиви тонове. Фототапетът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели. Материалите, които използваме за производство, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D роза от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя Фототапет 3D цветя
Най-продавани
Фототапет 3D цветя има очарователни флорални форми, които придават на стената едно модерно излъчване. Кремавата цветова палитра носи топлота и светлина в помещението. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, ко..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя и пеперуди ще внесе абстрактен стил на Вашата стена. Меките цветове са лесни за съчетание и много подходящи за спалня или хол. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за про..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3d цветя лотос Фототапет 3d цветя лотос
Най-продавани
Внесете цвят и живот на стената си с Фототапет 3d цветя лотос.  Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопа..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Ageny - cyan от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения о..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Ageny - grey от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения о..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Arbusto от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Blumen от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всяк..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Carmin от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всяк..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Cigno от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всяка..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет El aroma от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вс..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 210 (18 Страници)