Меню
Your Cart

Цветя

Цветя

Флоралните фототапети са предпочитан избор за дизайн от векове и е лесно да се разбере защо. Независимо дали става въпрос за голям флорален тапет с мащабни венчелистчета или елегантен винтидж флорален тапет, тези дизайни внасят изтънченост и драматизъм на стените. Можете да избирате между различни сортове цветя: рози, слънчоглед, орхидеи, маргаритки и др. - наистина е лесно да изберете флорален фототапет, който идеално да пасва на цветовете на съществуващите ви мебели и аксесоари.

Фототапетите с големи цветя са чудесен вариант, ако искате да добавите елегантна стена за хол или детска стая, докато по-малките, детайлни, тъмни дизайни с флорални шарки са идеални за поставяне в малки помещения. Независимо дали харесвате модерни и светли стаи, или тъмни и стилни жилищни пространства - тук има нещо флорално и за вас. :) 

Дизайнерски Фототапет 3d Бели орхидеи от Фототапети БГ улеснява внасянето на флорални мотиви в една модерна стая, пълна със стилни сиви тонове. Фототапетът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели. Материалите, които използваме за производство, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D роза от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя Фототапет 3D цветя
Най-продавани
Фототапет 3D цветя има очарователни флорални форми, които придават на стената едно модерно излъчване. Кремавата цветова палитра носи топлота и светлина в помещението. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, ко..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя и пеперуди ще внесе абстрактен стил на Вашата стена. Меките цветове са лесни за съчетание и много подходящи за спалня или хол. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за про..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3d цветя лотос Фототапет 3d цветя лотос
Най-продавани
Внесете цвят и живот на стената си с Фототапет 3d цветя лотос.  Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопа..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Ageny - cyan от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения о..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Ageny - grey от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения о..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Arbusto от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от вся..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Be Happy е изчистен модел, който съчетава мек флорален фон, акцент с окуражителната фраза "Be Happy" и флорална завеса от нежни цветя. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Blumen от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всяк..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Bosso от Фототапети БГ e произведен от висококачествена тапетна хартия.  Добавете дълбочина и драматизъм на вашата стена, с този стилен модел с цветни аранжименти. Дизайнът се отличава с множество красиви и цъфтящи цветя, пълни с живот. Богатите тонове в рамките на този тъ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Carmin от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Цветя.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всяк..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 236 (20 Страници)