Меню
Your Cart

Фототапет Eunomia

Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia - Фототапети БГ
Фототапет Eunomia
0.00лв
Без ДДС: 0.00лв
  • Наличност:: В наличност
  • Продуктов код: 100849

Възможни варианти

Дизайнерски Фототапет Eunomia e произведен от висококачествена тапетна хартия. Нежните бели орхидеи, които се разполагат хоризонтално върху текстуриран вълнообразен фон са идеален избор за декорация на хол или спалня. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели.

Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всякакви категории – от спалнята и детската стая до болници, зъболекарски кабинети, бизнес сгради, хотели, ресторанти и т.н.

Принтираме с оригинални мастила HP на водна основа, които са напълни безвредни, не остават миризми и притежават всички сертификати за вътрешно използване. Разполагаме със собствена база с широкоформатни машини HP от последно поколение и гарантираме най-високото възможно качество за широкоформатен печат на фототапети.

Размери на фототапета: Избор между базови размери или размер по поръчка на клиента

Съвет: При поръчка по Ваш размер добавете 5см както към ширината, така и към височината на взетите размери. За повече информация, посетете КАК ДА ВЗЕМЕМ РАЗМЕРИ НА СТЕНАТА?

Лепило: включено в комплекта (Pufas Pink Control с розов индикатор за контрол на равномерното нанасяне и свеж мирис на лимон )

Нашите фототапети могат да бъдат инсталирани лесно без професионална помощ. Получавате ги на панели между 50-100см, като всеки панел е номериран.

НАШИТЕ МАТЕРИАЛИ:

Арт Тапет с флис основа - Силно релефен тапет с флис основа и гланцов завършек. Лепене без застъпване на панелите. Задължително поставяне върху едноцветна стена. Подходящ за почистване с влажна кърпа.

Premium Релеф с флис основа - Плътна тапетна хартия с флис основа и релефна структура, имитираща ситно пръскана мазилка. Лепене без застъпване на панелите. Подходящ за почистване с влажна кърпа.

Флис Plaster с флис основа - Плътна тапетна хартия с флис основа и релефна структура, имитираща гипсова мазилка. Лепене без застъпване на панелите. Подходящ за почистване с влажна кърпа.

HP PVC-free Самозалепващ тапет - Екологичен самозалепващ тапет без ПВЦ съдържание с матов финиш. Високата сертификация за безопасност го прави подходящ за поставяне в училища и болници. Лепене на панелите със застъпване от 1см. Подходящ за почистване с влажна кърпа.

За повече подробности, снимки и техническа информация посетете МАТЕРИАЛИ ЗА ИЗРАБОТКА.

Флис хартия:

- маже се само стената с лепило

- лепи се без застъпване на панелите

- притиска се с гумен валяк или шпатула от горе надолу - през центъра

- корекции се правят преди лепилото да е стегнало

Вижте пълни инструкции тук

 

HP PVC-free тапет:

- напръсква се с вода, за да се активира лепилото

- лепи се със застъпване на панелите от 1см

- притиска се с влажна гъба или кърпа от горе надолу - през центъра

- корекции се правят преди лепилото да е стегнало

Вижте пълни инструкции тук

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Антибот

Връщане/Отказ от сключен договор

Важно е да се отбележи, че фототапети и тапети изработени по размер на клиента, с добавени надписи, променени цветове и каквито и да е други корекции, различаващи се от стандартните модели предлагани в сайта, са персонализиран продукт, който е „направен по поръчка“ и е уникален за всяка стена.Такива стоки се наричат индивидуално отпечатани тапети и фототапети. Съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП потребителят не може да упражни право на отказ за стоките, изработени по индивидуална поръчка на Потребителя. Тези стоки са поръчани от потребителя в интернет сайта и същите не са изработени предварително, а се изработват и доставят при конкретна поръчка от Потребител.

Отказ от сключен договор и възстановяване на сумата на направената покупка е възможно единствено за продукти, които се предлагат в стандартни (базови) размери на нашия сайт.

Рекламации

Ако има проблем с вашия тапет или фототапет, първото нещо, което трябва да направите, е да се свържете с нас в рамките на 30 дни след получаване на продукта; можете да направите това, като се обадите на 0882330808 или на имейл info@fototapeti.bg. За да ни помогнете да разрешим проблема по-бързо, ще ви помолим да изпратите няколко снимки, чрез които да разберем къде е проблемът.

След проверка на снимките, нашият екип ще ви предостави подробна информация за причината за проблема. Ако смятаме, че това се дължи на фактори, които са извън нашия контрол, или поради злоупотреба от клиента или свързани трети страни, ние не можем да поемем отговорност за загуби или щети и няма да бъде възстановена сумата, заплатена от Вас. Моля, бъдете внимателни, когато монтирате сами фототапетите или наемате други, които извършват подобна услуга. При неправилно монтиране от трета страна не можем да компенсираме разходите, нито да носим отговорност за грешката. Продуктът трябва да бъде проверен за дефект преди монтаж, тъй като не можем да приемем рекламация за вече монтиран на стената продукт.

Ако след преглед на снимките установим, че проблемът е породен от причини, които са под наш контрол (като дефекти при печат или дефектна хартия), ще бъдем повече от щастливи да поемем отговорност и ще заменим с нов продукт със същите производствени параметри възможно най-скоро.