Меню
Your Cart

Черно-бели фототапети

Черно-бели фототапети

Създайте безспорно изтънчен и модерен външен вид в стаята си с черно-бели фототапети. Когато се използват в интериорния дизайн, двата допълващи цвята създават динамично монохромно въздействие и са солидна основа за надграждане с цвят. Добавете смели тонове като жълто, розово, червено или лилаво, за поразително усещане. Черно-белите фототапети стоят много добре в кухня, хол и спалня.

Дизайнерски Фототапет 3d Бели орхидеи от Фототапети БГ улеснява внасянето на флорални мотиви в една модерна стая, пълна със стилни сиви тонове. Фототапетът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели. Материалите, които използваме за производство, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Kарта на света с животни от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Детски фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да с..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете неповторимо усещане във вашето пространство с Фототапет Абстрактен черно-бял фон. Уникален абстрактен дизайн, който ще ви помогне да създадете модерно пространство, което със сигурност ще впечатли всеки. Разгледайте и останалите фототапети. Материалите, които използваме за производство, от..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Абстрактни въжета от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Черно-бели фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се п..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Сивите нюанси добавят дълбочина и 3д ефект към Фототапет Абстрактни кристали. Лесен за цветово съчетание с различни мебели и аксесоари. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всякакв..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Цветовата палитра в сивата скала на Фототапет Абстрактни листа му придава великолепен винтидж стил. Тези големи тропически листа и комбинация от сложни илюстративни детайли добавят артистично усещане на дизайна. Препоръчваме този модел като спираща дъха акцентна стена за спалня, хол, кухня или домаш..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Айфелова кула от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Сгради и забележителности.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се п..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Въведете уникално и съвременно усещане във вашето пространство с този сив Фототапет Баланс концепция. Внесете неочакваното на стените си, създавайки наистина привличаща вниманието стена. Този модерен дизайн е универсален и лесен за цветово съчетаване. Материалите, които използваме за производство, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Бруклински мост ЧБ от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Сгради и забележителности.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Дзен Градина от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Черно-бели фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се постав..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Заснежена гора от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Пейзажи и природа.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет Илюстрация на Неаполския залив от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Черно-бели фототапети.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)