Меню
Your Cart

Фототапети и тапети с шевици от Фототапети бг

Фототапети и тапети с шевици от Фототапети бг

В облеклото шевицата е не само бродерия, но и изкуство за предаване на информация за бъдещите поколения. Тя кодира различни символи, които са част от българския бит и култура. Изобразява символи на плодородие, дълголетие, здраве и защита от злите сили.

Сега можете да пренесете тази традиция и върху вашата стена, избирайки подходящ фототапет с шевица, който да допълни интериора ви.

Въведете цвят в стаята си с Фототапет Абстрактна шевица. Креативните текстурирани сини линии с етно мотиви, правят дизайнът идеален за модерни пространства. Използваният наситено син тон излъчва усещане за спокойствие и релаксация. Разгледайте и останалите фототапети. Материалите, които използваме..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет Етно Фототапет Етно
Най-продавани
Внесете традиционни мотиви в стаята си с Фототапет Етно.  Разгледайте и останалите фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всякакви категории – от спалнята и детскат..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет “Тетра” е с изчистен и модерен дизайн, който ще придаде уют и стил на всяка стая. Илюстрацията е в топли кафяви и сиви тонове и изобразява абстрактна геометрична шарка. Фигурите са поставени симетрично и са съчетани с фона по изчистен и хармоничен начин, който придава на дизайна абстрактен..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете традиционни мотиви в стаята си с Фототапет Тех Шевица.  Разгледайте и останалите фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всякакви категории – от спалнята и д..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Внесете традиционни мотиви в стаята си с Фототапет Шевица.  Разгледайте и останалите фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всякакви категории – от спалнята и детск..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)