Меню
Your Cart

3d Модели

3d Модели

Добавете дълбочина и модерна атмосфера към вашия интериор с нашите 3D фототапети. Насладете се на привлекателността и смелостта на дизайните, които изглежда скачат от тапета, добавяйки ново измерение към вашата стая. С живи цветове, уникални стилове и драматични дизайни, нашата селекция от 3D тапети е всичко друго, но не и обикновена. Идеален избор за фънки спалня, хол, кухня или детска стая - можете да бъдете сигурни, че нашите зашеметяващи 3D модели ще гарантират, че домът Ви ще добие уникална привлекателност.

Различните нюанси на сивото подобряват 3D ефекта и добавят дълбочина към този геометричен 3D дизайн. Перфектно оформените кубчета са разнообразно подредени, за да създадат зашеметяваща композиция. Този геометричен тапет би направил всяка една стена впечатляваща. Разгледайте и останалите Фототапети 3..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3d Бели орхидеи от Фототапети БГ улеснява внасянето на флорални мотиви в една модерна стая, пълна със стилни сиви тонове. Фототапетът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели. Материалите, които използваме за производство, ..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D дърво е изчистен модел, който представя абстракна форма на дърво с клони и приятни бледо зелени и бежови цветове. Основата представлява текстура, която прелива в нюанси близки до цветните листа. Предпочитан е за поставяне в спалня. Материалите, които използваме за производство, отговар..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D клони с птици Фототапет 3D клони с птици
Най-продавани
Различните тонове на бетон в Дизайнерски Фототапет 3D клони с птици правят този дизайн едновременно минималистичен и сложен. Моделът е лесен за съчетаване с други цветове и стои много нежно на всяка стена. Предпочитан е за поставяне в спалня. Материалите, които използваме за производство, отговарят..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D листа разкрива меките несъвършенства на гипсовата флорална отливка и създава усещане за дълбочина на стената. Произведен е от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за производство, отговаря..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Препоръчваме да съчетаете Фототапет 3D мраморен фон със семпъл стил и изчистено обзавеждане. Дизайнът ще бъде модерно и артистично допълнение към всяка спалня, хол, кабинет или трапезария. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни ф..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Дизайнерски Фототапет 3D Слон от Фототапети БГ, произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети 3d Модели.Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Бъдете запленени от текстурата и формите на Дизайнерски Фототапет 3D триъгълници от Фототапети БГ. Този модел е светъл и лесен за цветово съчетания. Подходящ за поставяне в хол, коридор или спалня. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстракт..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Изчистените линии и нестандартни форми на Фототапет 3d триъгълници ще освежат всяка стена. Пастелните и светли цветове са лесни за съчетаване в различни видове помещения. Материалите, които използваме за производство, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Какво повече може да иска един футболен фен от 3D футболен тапет, за да изрази истинската си страст към страхотната игра. Уникален и забавен спортен модел. Ако търсите подходящи за деца дизайни, този фототапет е чудесен избор, който ще бъде обичан години наред, добавяйки характер и стил по забавен н..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя Фототапет 3D цветя
Най-продавани
Фототапет 3D цветя има очарователни флорални форми, които придават на стената едно модерно излъчване. Кремавата цветова палитра носи топлота и светлина в помещението. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, ко..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Фототапет 3D цветя и пеперуди ще внесе абстрактен стил на Вашата стена. Меките цветове са лесни за съчетание и много подходящи за спалня или хол. Моделът е произведен от висококачествена тапетна хартия. Разгледайте и останалите Фототапети Абстрактни фототапети. Материалите, които използваме за про..
0.00лв
Без данък:0.00лв
Показани 1 от 12 | 56 (5 Страници)