Меню
Your Cart

Идеи за фототапети и тапети за стена RSS Feed

16 дек. Цветoвете на Pantone за 2021 година: между оптимизма и силата
raya 0 2036
Pantone току-що обяви, че не цветът, а цветовете на година 2021 са: PANTONE 13-0647 Illuminating - озаряващо жълто и PANTONE 17-5104 Ultimate Grey - неутрално сиво. Институтът по цветове определи тази..
18 март Трансформирайте стаята си в тропически остров!
raya 0 1366
Усещането за лятно настроение е модерната тенденция за интериорна декорация през 2017. То има перфектен баланс на живи цветове и създава една пълноценна релаксираща обстановка. Темата може да включва ..
31 дек. Внесете усещане за спокойствие във Вашия дом с... вода!
raya 0 1277
С безкрайни идеи и модели, Fototapeti.bg осигурява най-добрия избор за да подобрите визията на Вашите стени. По-долу ще намерите няколко опции, вдъхновени от езера и океани, водопади и реки. Всеки изб..
20 дек. 12 идеи за фототапети, с които да преобразите вашата кухня!
raya 0 16456
Ако искате да освежите визията на кухнята си и да я направите по-интересна, имаме за вас 12 модела фототапети, които са идеални за тази цел. Те могат да променят изцяло изгледа на стаята и да добавят ..
26 ноем. Фототапети за дома
raya 0 1106
Създайте впечатляваща декорация в дома си с нашите фототапети Мисията на Фототапети.Бг е да станем известни с новата концепция за фототапети. Далеч от познатите, скучни модели от миналия век. Предлага..
29 юли 5 зашеметяващи пейзажа, с които да подобрите декора на дома си!
raya 0 1135
Добавете невероятна панорамна гледка от любимо Ваше място, с което да преобразите атмосферата на дома си! Тези фототапети ще дадат дълбочина и детайлност на стените. Чудесен избор за бели и изчистени ..
24 юли Фототапет с текстура за разчупване на атмосферата на стаята
raya 0 1054
Изкуствената текстура за стена може да придаде изцяло различна атмосфера във Вашия дом или всяко друго пространство. Можете да добавите ретро атмосфера с дървени греди или бели тухли, както и по-модер..
01 юни Рамкиране на фототапет
raya 0 1508
Защо не придадете завършек на Вашият фототапет с красива рамка? Една художествена рамка ще подчертае Вашите стени чрез добавяне на елегантност, смелост и стил. С възможност за избор и оразмеряване на ..
26 май Добавете дълбочина в стаята с фототапет градски пейзаж
raya 0 10863
Мечтаете ли стаята Ви да е по-голяма, отколкото е всъщност? Ако се чувствате притиснати във Вашата всекидневна, офис или дори спалня, фототапет с градски пейзаж може да бъде от полза! Фототапетите с г..
21 септ. Покрийте цялата стая с фототапет!
raya 0 8455
Нашите модели са с отлично качество и могат да се изработят за покриване и на по-големи площи. Toва наистина създава усещането, че се намирате сред любимия си пейзаж.  Фототапет с тучни зелени дървета..
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)