Меню
Your Cart

Уважаеми клиенти,

Поръчките, получени в онлайн магазина за периода 06-09.08.20г., ще бъдат изпълнявани след 10.08.20г. В този период можете да се възползвате от 20% отстъпка на всички наши модели!

Благодарим Ви!

Фототапети.бг Блог RSS Feed

18 Mar Трансформирайте стаята си в тропически остров!
raya 0 237
Това усещане за лятно настроение е модерната тенденция за интериорна декорация през 2017. Той има перфектен баланс на живи цветове и създава една пълноценна релаксираща обстановка. Темата може да вклю..
31 Dec Внесете усещане за спокойствие във Вашия дом с... вода!
raya 0 235
С безкрайни идеи и модели, Fototapeti.bg осигурява най-добрия избор за да подобрите визията на Вашите стени. По-долу ще намерите няколко опции, вдъхновени от езера и океани, водопади и реки. Всеки изб..
20 Dec 12 идеи за фототапети, с които да преобразите вашата кухня!
raya 3 14153
Ако ви е писнало от скучната визия на кухнята и искате да разчупите традиционния ѝ безличен вид, проверете тези 12 модела. Те освежават визията и добавят цвят в пространството, където прекарваме толко..
26 Nov Фототапети за дома
raya 0 148
Създайте впечатляваща декорация в дома си с нашите фототапетиМисията на Фототапети.Бг е да станем известни с новата концепция за фототапети. Далеч от познатите, скучни модели от миналия век.Предлагаме..
25 Oct 7 летни фототапета, с които да запазите топлината на лятото, дори през зимата!
raya 0 120
Повечето от нас не са фенове на студените зимни дни, но за сметка на това ние от Fototapeti.BG имаме няколко горещи фототапета, които ще стоплят очите Ви, докато студените дни Ви задържат вътре! Те са..
29 Jul 5 зашеметяващи пейзажа, с които да подобрите декора на дома си!
raya 0 402
Добавете невероятна панорамна гледка от любимо Ваше място, с което да преобразите атмосферата на дома си! Тези фототапети ще дадат дълбочина и детайлност на стените. Чудесен избор за бели и изчистени ..
24 Jul Фототапет с текстура за разчупване на атмосферата на стаята
raya 0 174
Изкуствената текстура за стена може да придаде изцяло различна атмосфера във Вашия дом или всяко друго пространство. Можете да добавите ретро атмосфера с дървени греди или бели тухли, както и по-модер..
01 Jun Рамкиране на фототапет
raya 0 183
Защо не придадете завършек на Вашият фототапет с красива рамка?Една художествена рамка ще подчертае Вашите стени чрез добавяне на елегантност, смелост и стил. С възможност за избор и оразмеряване на в..
26 May Добавете дълбочина в стаята с фототапет градски пейзаж
raya 2 9944
Мечтаете ли стаята Ви да е по-голяма, отколкото е всъщност? Ако се чувствате притиснати във Вашата всекидневна, офис или дори спалня, фототапет с градски пейзаж може да бъде от полза!Фототапетите с гр..
21 Sep Покрийте цялата стая с фототапет!
raya 2 7602
Нашите модели са с отлично качество и могат да се изработят за покриване и на по-големи площи. Toва наистина създава усещането, че се намирате сред любимия си пейзаж. Фототапет с тучни зелени дървета ..
16 Sep Превърнете вашата врата в произведение на изкуството!
raya 3 8166
Самозалепващият слой на фототапетите Ви позволява да го приложите върху 99 % от всички плоски повърхности, не само върху стени!  Имате възожността да превърнете всяка врата в изненадващо и оригинално ..
13 Jun Свежа нова визия за стените на банята!
raya 0 5646
С нашите фототапети можете да промените атмосферата в банята си за броени минути. Ако искате да си вземате душ всяка сутрин по средата на тропически гори - решението е на един клик разстояние!Първата ..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)