Меню
Your Cart

Фототапети.бг Блог RSS Feed

18 Mar Трансформирайте стаята си в тропически остров!
raya 0 101
Това усещане за лятно настроение е модерната тенденция за интериорна декорация през 2017. Той има перфектен баланс на живи цветове и създава една пълноценна релаксираща обстановка. Темата може да вклю..
31 Dec Внесете усещане за спокойствие във Вашия дом с... вода!
raya 0 111
С безкрайни идеи и модели, Fototapeti.bg осигурява най-добрия избор за да подобрите визията на Вашите стени. По-долу ще намерите няколко опции, вдъхновени от езера и океани, водопади и реки. Всеки изб..
20 Dec 12 идеи за фототапети, с които да преобразите вашата кухня!
raya 3 13697
Ако ви е писнало от скучната визия на кухнята и искате да разчупите традиционния ѝ безличен вид, проверете тези 12 модела. Те освежават визията и добавят цвят в пространството, където прекарваме толко..
26 Nov Фототапети за дома
raya 0 41
Създайте впечатляваща декорация в дома си с нашите фототапетиМисията на Фототапети.Бг е да станем известни с новата концепция за фототапети. Далеч от познатите, скучни модели от миналия век.Предлагаме..
25 Oct 7 летни фототапета, с които да запазите топлината на лятото, дори през зимата!
raya 0 36
Повечето от нас не са фенове на студените зимни дни, но за сметка на това ние от Fototapeti.BG имаме няколко горещи фототапета, които ще стоплят очите Ви, докато студените дни Ви задържат вътре! Те са..
29 Jul 5 зашеметяващи пейзажа, с които да подобрите декора на дома си!
raya 0 311
Добавете невероятна панорамна гледка от любимо Ваше място, с което да преобразите атмосферата на дома си! Тези фототапети ще дадат дълбочина и детайлност на стените. Чудесен избор за бели и изчистени ..
24 Jul Фототапет с текстура за разчупване на атмосферата на стаята
raya 0 58
Изкуствената текстура за стена може да придаде изцяло различна атмосфера във Вашия дом или всяко друго пространство. Можете да добавите ретро атмосфера с дървени греди или бели тухли, както и по-модер..
01 Jun Рамкиране на фототапет
raya 0 91
Защо не придадете завършек на Вашият фототапет с красива рамка?Една художествена рамка ще подчертае Вашите стени чрез добавяне на елегантност, смелост и стил. С възможност за избор и оразмеряване на в..
26 May Добавете дълбочина в стаята с фототапет градски пейзаж
raya 2 9836
Мечтаете ли стаята Ви да е по-голяма, отколкото е всъщност? Ако се чувствате притиснати във Вашата всекидневна, офис или дори спалня, фототапет с градски пейзаж може да бъде от полза!Фототапетите с гр..
21 Sep Покрийте цялата стая с фототапет!
raya 2 7527
Нашите модели са с отлично качество и могат да се изработят за покриване и на по-големи площи. Toва наистина създава усещането, че се намирате сред любимия си пейзаж. Фототапет с тучни зелени дървета ..
16 Sep Превърнете вашата врата в произведение на изкуството!
raya 3 7997
Самозалепващият слой на фототапетите Ви позволява да го приложите върху 99 % от всички плоски повърхности, не само върху стени!  Имате възожността да превърнете всяка врата в изненадващо и оригинално ..
13 Jun Свежа нова визия за стените на банята!
raya 0 5454
С нашите фототапети можете да промените атмосферата в банята си за броени минути. Ако искате да си вземате душ всяка сутрин по средата на тропически гори - решението е на един клик разстояние!Първата ..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)