Меню
Your Cart

Опции за персонализиране

Персонализиране на избран от Вас фототапет

Използвайте нашата безплатна услуга за графичен дизайн и създайте фототапетът, който наистина искате!

С Fototapeti.bg можете напълно да персонализирате вашия фототапет, така че да отрази Вашия вкус, Вашата страст и Вашата личност! Ние сме горди да предлагаме 100 % безплатна услуга за графичен дизайн, с който да Ви помогнем да създавате собствен, единствен по рода си вид на стената си. Нашите графични дизайнери са насреща, за всяко Ваше искане... без допълнителни разходи!

избор на фототапет

Как работи?

Има 2 прости начина за персонализиране на Вашият фототапет: можете да въведете всяко искане в полето за "коментар" при пускане на Вашата поръчка онлайн. Бъдете толкова подробни, колкото е възможно с Вашите искания. Вашият коментар ще се появи на документацията на направената поръчка и нашите графични дизайнери ще направят необходимите промени по дизайна. Вие ще получите проект за одобрение, преди да го изпратим да се отпечата. Можете също така да се свържете директно с нас на телефон 0882 33 08 08 или на електронна поща : info@fototapeti.bg

 

Какво мога да поискам?

 

Превърнете фототапета в черно-бяло или сепия.

Изберете черно-бяла опция за висок контраст и рязкост на детайлите или ефект сепия за топли тонове и антично усещане. Класически!

черно бял фототапеъ

Добавете снимка или лого

Добавете лично изображение или Вашето фирмено лого във фототапета. Идеално решение за офиси, магазини, ресторанти или ако просто искате да добавите щипка от характера си към декора на Вашата стена.

добави лого върху фототапет

Добавяне на име, цитат или текст по Ваш избор

С Фототапети.БГ можете да сложите име или любим текст към Вашия фототапет. Идеален начин да персонализирате стаята на детето, да покажете вдъхновяващ цитат във Вашия хол или да бъдете романтични с мила, любовна бележка на стената на спалнята си. Най-лесният начин да направите дома, истински Ваш дом!

добави име върху фототапет

Изолиране на цвят

Маркирайте детайл от изображението, за да създадете драматичен поглед върху Вашите стени. Вариантът с изолация на цвят поддържа останалата част от изображението във фин черно-бял завършек. Изумителен ефект с акцент към определен обект във фототапета!

изолиран цвят във фототапет

Добавяне на ефекти и филтри

Отидете още по-далеч в процеса на проектиране! С голям избор на фото ефекти и филтри, Фототапети.Бг може да създаде различни проекти за всяко изображение. Добави ретро филтър, ефект на живопис, комикси т.н. Всичко, което трябва да направите е просто да попитате!

фото филтри по избор