Меню
Your Cart

Често задавани въпроси

Да. За преглед и оферта за изработка, моля изпратете възможно най-високото качество на снимката на info@fototapeti.bg или във viber на телефон 0882330808
Да, всеки един от актуалните модели предложени в сайта, може да се изработи в посочен от Вас размер. Цените ни се калкулират според големината на стената Ви, като по този начин заплащате само за материала, който получавате - без да режете и да хвърляте част от него в контейнера.
Да, можете да използвате различните опции за персонализиране, които се предлагат абсолютно безплатно.
Да, можете да направите поръчка на 0882330808.
Всички наши модели се изпращат с включено безплатно лепило и инструкции за монтаж.
Цените ни се калкулират на м2, като имаме фиксирани цени за изработка спрямо различните материали. Вижте ТУК актуалните цени за предлаганите материали, обаждете се на 0882330808, или изпратете запитване на info@fototapeti.bg.
Това трябва да се съобрази спрямо модела и предпочитанията за изработка.

Флис Хартията е по-дебела и основата в задната част на материала е от нетъкан текстил. Това я прази много по-здрава при поставяне и сваляне. Предната част на хартията е с релеф, което я прави предпочитан избор за артистичен завършек на стената.

Обикновената хартия е с основа от син гръб, който я предпазва от късане при намокряне с лепилото. Тя е гладка и с лек гланцов завършек. Това я прави подходящ избор при желание за подчертаване на детайлите на снимката.

Плащането е с пощенски паричен превод при получаването от куриер.
Често задавани въпроси - Често задавани въпроси