Меню
Your Cart

Често задавани въпроси

Да.
За преглед и оферта за изработка, моля изпратете възможно най-високото качество на снимката на info@fototapeti.bg или във viber на телефон 0882330808

Да, всеки един от актуалните модели предложени в сайта, може да се изработи в посочен от Вас размер. Цените ни се калкулират според големината на стената Ви, като по този начин заплащате само за материала, който получавате - без да режете и да хвърляте част от него в контейнера.

Да, можете да използвате различните опции за персонализиране, които се предлагат абсолютно безплатно. За повече информация посетете този Опции за персонализиране.

Да, можете да направите Вашата поръчка по телефон на номер 0882330808.

Всички фототапети и тапети се изпращат с включено безплатно лепило и инструкции за монтаж.

Цените ни се калкулират на м2, като имаме фиксирани цени за изработка спрямо различните материали. Вижте актуалните цени за предлаганите материали, обадете се на 0882330808 или изпратете запитване на info@fototapeti.bg.

Това трябва да се съобрази спрямо модела и предпочитанията Ви за изработка.

Главно релефните материали стоят много по-артистично на стената, имат приятна структура и добро цветопредаване.

Гладните материали са с отлично фото качество и при тях можете да се насладите на всеки един детайл на тапета.

Флис Хартията е по-дебела и основата в задната част на материала е от нетъкан текстил. Това я прази много по-здрава при поставяне и сваляне. Предната част на хартията е с релеф, което я прави предпочитан избор за артистичен завършек на стената.

HP PVC-free самозалепващата хартия е с основа с предварително нанесено лепило, което се активира при напръскване с вода. Здрав и екологичен материал с висока устойчивост на драскане, късане и напукване, както и отлични цветове. Гладък и матов финиш.

Можете да заплатите Вашата поръчка директно на куриера при получаване (ППП) или по банков път.

Често задавани въпроси за фототапетите