Меню
Your Cart

Фототапети за интериорни дизайнери

Предложете на Вашите клиенти стена със свеж декор, която със сигурност няма да забравят!

Фототапети за дизайнери

Проектирането на перфектното пространство, стараейки се към въвеждането на нови и интересни концепции е винаги трудна задача.

Използването на модерни фототапети за стени е решение, към което всеки дизайнер трябва да се насочи, за предлагане на уникална и допълваща се визия.

Ние можем да Ви помогнем да пресъздадете идеята в проекта си

Предлагаме изключително богат асортимент от тапети и фототапети, като портфолиото ни включва над 1000 модела. На нашите партньори предлагаме освен нашия онлайн каталог и възможност да изберат дизайн от Shutterstock или Freepik, като ние ще изготвим проекта по зададените размери и ще изпратим предварителна визия на готовото изделие. Всичко това – напълно безплатно. 

Фототапет интериорен дизайнФототапет изглед в хол

Материалите, които използваме, отговарят на всички европейски стандарти за качество и безопасност, като могат да се поставят в помещения от всякакви категории – от спалнята и детската стая до болници, зъболекарски кабинети, бизнес сгради, хотели, ресторанти и т.н. Принтираме с оригинални мастила HP на водна основа, които са напълни безвредни, не остават миризми и притежават всички сертификати за вътрешно използване. Разполагаме със собствена база с широкоформатни машини HP от последно поколение и гарантираме най-високото възможно качество за широкоформатен печат на фототапети.

Фототапет орхидея на вито стълбище Фототапет разкъсани постери

Фототапет в трапезария Фототапет аз мокро помещение

Фототапет в трапезария Фототапет в спалня