С безкрайни идеи и модели, Fototapeti.bg осигурява най-добрия избор за да подобрите визията на Вашите стени. По-долу ще намерите няколко опции, вдъхновени от езера и океани, водопади и реки. Всеки избор има свои ползи и в крайна сметка всеки фототапет говори за себе си! 

Подходящи са за поставяне във всяка стая във вашия дом, офис или лично пространство. Вижте нашата колекция "Природни пейзажи", за повече идеи и вдъхновение.

Вълни и Океани

Фототапетите с морски или океански изображения, добавят усещане за живот. Морската гледка е успокояваща и дава чувство за безкрайност. Освен това изглеждат свежо - колко освежаващо може да изглежда една вълна :)

Плажове

Ако имате нужда от зареждаща енергия, когато влизате в определена стая, използвайте такива фототапети за да се пренесете на плажа! Добавете слънчева светлина и релаксираща обстановка в дома си!

Реки и Водопади

Фототапетите с реки и водопади са най-популярните сред всички други колекции. Тези снимки предоставят комбинация от цвят, действие и красота в едно. Движението на водопада, придава на стените чувство на спокойствие и стабилност.

Езера

Обикновенно в комбинация с дървета и планини, тези модели на фототапети ще осигурят прекрасна атмосфера във всяко пространство. За по-модерен интериор, използвайте модели с облачно или мъгливо време - изглеждат страхотно!