Попитахме нашите клиенти от онлайн магазина какъв стил, тема, естетика или настроение желаят да постигнат в своя дом. Тук ще видите 13 отговора, които ни дадоха, показвайки техния уникален вкус за декорация, избор на тапети и фототапети, както и как искат да се чувстват в своята спалня. Използвахме техните идеи като вдъхновение и създадохме перфектното допълнение за обзавеждането на спалните с нашите модели, които можете лесно да внесете и в своя дом.Прочетете и се вдъхновете за спалнята си...

Романтична спалня

Фототапет Petale - големи цветя

"Желая да създам изискана, романтична атмосфера. Избирам фототапет за стена с огромни цветя, за да създам усещането, че се намирам във вълшебен свят."

Спокойна спалня

Фототапет la Flor - фино цвете

"Желая да създам спокоен и уютен уют в спалнята си. Имам чувството, че стаята е претоварена с излишни неща, които не придават усещане за уют. Искам да изчистя пространството и да създам спокойна обстановка, която да ме радва и да ми помага да се отпусна."

Артистична спалня

Фототапет Линейно цвете

"Мечтая за спалня, която е изпълнена с живот, слънце и щастие. Желая много цветове, особено оранжево, розово и жълто, за да създам весела и радостна атмосфера. Предпочитам бохо стил, който е артистичен и еклектичен, за да изразя индивидуалността и креативността си."

Тропическа спалня

Фототапет Кароли - тропически растения и цветя

"Израснала съм на остров, но се преместих в града заради работата. Липсва ми тропическият живот, затова искам да пренеса тази атмосфера в спалнята си. Искам да използвам тропически мотиви, като палми, екзотични цветя и птици, за да постигна усещане за топлина и свежест. Ще избера ярки, живи цветове, като зелено и жълто, за да допълня тропическата тема."

Цветна спалня

Фототапет Броко - божури

"Желая да придам на спалнята ни повече стил и живост. Мисля, че една стена с голям акцент на цветята на божур ще бъде перфектното допълнение към нашата малко скучна спалня. Това ще добави необходимото измерение и ще я направи оживена и красива."

Горска спалня