Попитахме клиенти на нашия онлайн магазин „Какъв стил, тема, естетика или настроение искате да постигнете в дома си?“.

По-долу 13 души ни казват как изглежда мечтаното от тях място за почивка - разкривайки техния вкус за декориране, избор на тапети и фототапети, както и как искат да се чувстват в спалнята им. Вдъхнахме живот на техните отговори, благодарение на голямото разнообразие, което предлага нашия магазин и създадохме идеалното допълнение за обзавеждане на спални с нашите модели, които лесно можете и вие да пресъздадете във Вашия дом.

Прочетете и получете страхотно вдъхновение за спалнята...  

Романтична спалня

Фототапет Petale - големи цветя

"Искам да създам изчистена, романтична визия. Избирам модел с огромни цветя на стената, за да се чувствам като във фантастичен свят."

Спокойна спалня

Фототапет la Flor - фино цвете

"Искам да създам спокойно, мирно пространство. В момента чувствам, че спалнята ми е претрупана с неща, които не трябва да са там. Искам да махна всичко това и да създам пространство, в което наистина да ми е приятно да спя."

Артистична спалня

Фототапет Линейно цвете

"Искам светла, слънчева, щастлива спалня с много цветове. Много оранжево, розово и жълто. Малко бохо, артистична и еклектична."

Тропическа спалня

Фототапет Кароли - тропически растения и цветя

"Израснах на остров, но се преместих в града, за да работя. Липсва ми, затова искам темата на спалнята ми да бъде тропическа."

Цветна спалня

Фототапет Броко - божури

"Със съпруга ми най-накрая се преместихме в нашия апартамент, след като живеехме с родителите му. Бих искала да имам голям цветен фон с божури като акцент на стената в спалнята ни, защото е толкова скучна и не мога да я понасям повече! Имам нужда да добавя цвят и измерение и нещо великолепно, което да накара спалнята да изпъкне."

Горска спалня